Durf jij organisaties te bellen?

Hang jij graag aan de telefoon? En vind jij het net als wij belangrijk om het taboe op psychische kwetsbaarheid te doorbreken? Kom dan bij het team van Tzitzo!

Wat we vragen:

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om organisaties te benaderen en te interesseren voor Tzitzo magazine. We krijgen al veel positieve reacties van lezers, waaronder hulpverleners in de gezondheidszorg. Dus willen we Tzitzo magazine ook onder de aandacht brengen bij andere organisaties. Hoe meer afnemers, hoe groter de impact van onze missie!

Je gaat organisaties bellen en uitzoeken wie je het beste kunt benaderen. Je vind het leuk om op een enthousiaste en losse manier het gesprek aan te gaan. De organisaties die je belt, hebben o.a. dezelfde missie als Tzitzo: het verminderen van stigma op psychische kwetsbaarheden. Je neemt en houdt het initiatief, ook als je een paar keer terug moet bellen. Je laat je niet ontmoedigen als het niet altijd lukt, en roept YES bij elk succes!   

Wat we bieden:

Een toffe vrijwilligersbaan, waarmee je deel uitmaakt van het professionele en enthousiaste team van Tzitzo.

We helpen je goed op weg en als het nodig is bieden we je begeleiding bij de start. 

We bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een veilige omgeving. Wie weet wat dat in de toekomst verder oplevert!

Als je hier blij van wordt, solliciteer dan via: info@tzitzomagazine.nl

Wie weet kun je al snel aan de slag voor Tzitzo magazine!

Terug naar Vacatures